Бренин син добио гомилу новца за рођендан

Агенције
Бренин син добио гомилу новца за рођендан

Син Лепе Брене Виктор Живојиновић прославио је 18. рођендан. Процјењује се да је Бренин мезимац од маминих колега и пријатеља за пунољетство добио невјероватних 100.000 евра.

Пред саму журку Виктор још није знао колико је новца тачно добио. Међутим, он је открио да ће свакако дио пара дати дјеци без родитељског старања јер га погађа судбина тих малишана.

- Ако ми гости поклоне око 100.000 евра, даћу део у хуманитарне сврхе. Вероватно деци без родитеља, јер сам ишао већ да их обиђем. Други део ћу потрошити на путовања са другарима по Италији и Шпанији. Заиста ми није било важно шта ће ми пријатељи донети. Није ми битна цена поклона, мада је коверта увек добродошла - рекао нам је Виктор кроз смијех.

Млађани Живојиновић је додао и да не очекује од маме Брене и тате Бобе да му купе скупоцјени поклон јер су много пара "пукли" за његову прославу.

- Поклон од родитеља нисам захтевао. Све што сам до сада пожелео, то су ми и пружили. Добра и брза кола ми нису потребна јер имамо три добра аутомобила у кући - додао је Виктор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана