Брена се подмладила вампирским методима

Агенције
Брена се подмладила вампирским методима

Да би изгледала млађе и свјежије пјевачица и власница “Гранда” Лепа Брена недавно се подвргла третману уљепшавања познатом као вампирски метод.

У питању је убризгавање сопствене крви, а Брена је то примијенила на лице и деколте, пишу српски медији.

Пјевачица је прије одласка у Америку посјетила један салон у којем јој је урађен овај третман, а да би изгледала неколико година млађе, трпјела је несносне болове. 

Они су били толико неиздрживи да је власница “Гранда” у једном моменту почела да вришти. Мало је фалило да скочи са стола и побјегне главом без обзира.

- Брена изузетно води рачуна о свом изгледу. Она воли да испробава све оно што ће учинити да изгледа млађе и лепше, а да је на природној бази. Због тога је пристала да се подвргне најновијем козметичком третману који се зове “вампирски филер”, јер се приликом овог процеса подмлађивања користи крв самог пацијента. Она је издржала док јој је козметичарка крв убризгавала у лице, али је вриштала кад је на ред дошло сређивање деколтеа - прича наш извор.

Иначе, резултати овог метода видљиви су 18 мјесеци, тако да Брена не мора да брине наредних годину и по. Онда ће морати да понови третман.

Вампир лифтингу подвргле су се многе љепотице из свијета шоу-бизниса, а међу првима је овај метод испробала старлета Ким Кардашијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана