Брена и Боба продају вилу у Мајамију за више од 16 милиона долара

ГС
Брена и Боба продају вилу у Мајамију за више од 16 милиона долара

Лепа Брена и Боба Живојиновић продају једну од својих луксузних некретнина - у Мајамију, у коју су радо одлазили кад год су имали времена.

Лепа Брена и њен супруг Слободан Боба Живојиновић продају раскошну вилу на обали Мајамија за 16,9 милиона долара, како преносе амерички медији. "Неw Yорк пост" наводи да бивши тениски ас, који је раније тврдио да је имао пријатељску везу са принцезом Дајаном, осамдесетих година, док је још била удата за принца Чарлса, продаје луксузну некретнину која је годинама била у посједу славног пара.

Боба и Брена су купили раскошну вилу 2012. године и радо су одлазили тамо кад год су имали времена, као и њихова дјеца. Кућа је саграђена 1950. године у типичном монтажном, америчком стилу и простире се на 400 квадрата. У дворишту је мали базен, а кућа је окружена раскошним вилама, има два купатила, кухињу и трпезарију, и цијела је поплочана. Налази се на самој обали и из ње се пружа предиван поглед на океан. 

Комшије су им многе познате личности, а процјењује се да месечно одржавање оваквог имања кошта 2.000 долара, како је писао Курир.
Ово није једина некретнина у власништву Брене и Бобе. Посједују вилу на Бежанијској коси, некретнине у елитном новобеоградском насељу, стан у Монте Карлу, као и још пуно тога. Ипак, слободно време увијек користе за путовања, па се ретко задржавају на једном месту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана