Брена и Боба на броду од 17 метара

Blic.rs
Брена и Боба на броду од 17 метара

Пjевачица са породицом крстари Јадраном бродом дугачким 17,5 и широким око пет метара.

Основна цијена овакве јахте је око 25.000 евра, али уз додатну опрему може да кошта и до 100.000 евра

Лепа Брена од почетка недјеље ужива у Хрватској са својим најдражим мушкарцима, супругом Бобом и синовима Стефаном и Виктором.

За разлику од претходних година када су изнајмљивали јахте, захваљујући широкој руци супруга Бобе пјевачица ове године има сопствени брод и може до миле воље да остане на мору.

- Ово је моје најлепше лето - рекла је Брена својим пријатељима у телефонском разговору са Јадрана.  

Иако у медијима избјегава да говори о вредностима које посједују она и њен супруг, пјевачица је открила да јој је супруг неочекивано даривао велики глисер.

- Већ неко време планирали смо да пазаримо чамац, односно барку јер сви у породици волимо воду и тај начин релаксације. Међутим, Боба нас је све изненадио кад је рекао да је купио глисер, односно мањи брод који је дугачак 17-18 метара. И сада, ево, крстаримо по Хрватској - рекла је Лепа Брена.  

Њихов брод је изузетно комфоран за пловидбу отвореним морем, тако да уз њену породицу увијек може још неко од њених пријатеља да ужива на њему, па им се у Новом Винодолском придружила супруга Аце Лукаса - Соња Вуксановић са ћерком Соњом.

Задовољна што је цијела њена породица на окупу, пјевачица препушта синовима да изаберу руту којом ће да се возе. Дању су на води, а ноћу посјећују различите градове и друже се са мјештанима.  

Како Брена и Боба свуда имају пријатеље, гдје год се појаве они их зову у госте.

Тако се пјевачица похвалила да је прексиноћ уживала у Цресу, гдје је прво слушала клапу, а онда и младе уличне свираче, који су је одушевили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана