Брега се са породицом враћа у Сарајево

Глас Српске
Брега се са породицом враћа у Сарајево

Горан Бреговић враћа се у Сарајево са породицом, пише портал "sarajevo-x.com". Бреговић је у посљедње вријеме неколико пута посјетио Сарајево и блиским људима говорио о својим плановима за повратак. Иначе, овај музичар од почетка деведесетих живи у Београду и Паризу.

- Горан осјећа носталгију за Сарајевом - повјерио нам се један његов познаник, којем је Бреговић рекао да једино не зна како би његов повратак дочекала сарајевска чаршија.

Иначе, колико је Бреговићева намјера озбиљна говори и чињеница да се некадашњи вођа "Бијелог дугмета" не враћа сам, него са породицом, супругом Џенаном Суџуком и своје три кћерке, Емом, Уном и Лулом, које су досад живјеле у Паризу. Бреги је организован и састанак са градоначелником Сарајева.

- Ја никад прије нисам био код неког градоначелника, иако сам почасни грађанин Буенос Aјреса, Aтине, Прага, Тиране... Нисам никад био код свог градоначелника и ово је за мене врло необично и драго. Када бих пронашао неки начин како да радим овдје, долазио бих чешће. Затим, да будем искрен, више не познајем музичаре који живе овдје, не знам с ким бих ту радио. Aли, заиста бих волио да више времена проводим у Сарајеву - рекао је Бреговић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана