Бреду Питу антитерористи заплијенили 85 пушака

Глас Српске
Бреду Питу антитерористи заплијенили 85 пушака

Специјалне мађарске антитерористичке јединице заплијениле су у понедјељак у Будимпешти оружје које је требало да се користи за снимање филма "World War 3", чији је продуцент Бред Пит.

Иако Бред Пит није терориста, у Мађарској према њему поступају као да јесте. Полиција је заплијенила 85 потпуно исправних аутоматских пушака које су стигле за потребе снимања филма.

- Оружје је заплијењено на аеродрому - потврдили су Хајди Јанош и Золт Боднар, директор и његов замјеник мађарске антитерористичке јединице. Њих двојица објаснили су да је проблем настао јер у папирима пише да оружје није исправно, а у ствари је у одличном стању. Транспорт таквог оружја је илегалан чак иако се користи за потребе филмског сета. Извор близак филмској екипи каже да није у питању грешка Бреда Пита.

- Запослени у филмској компанији су направили грешку и довезли оружје за које немају дозволу антитерористичке јединице - каже обавијештени извор. Мађарска полиција тренутно испитује свједоке како би разријешила мистерију око ватреног оружја.

Премијера филма "World War 3", очекује се у децембру идуће године. Међутим, наводно је Бред Пит јако бијесан због свега што се десило, али и прекораченог буџета и пробијених рокова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана