Бредлијева мајка растурила његову везу са Ирином

Агенције
Бредлијева мајка растурила његову везу са Ирином

Холивудски глумац Бредли Купер раскинуо је једногодишњу везу са руском манекенком Ирином Шајк, јер се није допала његовој мами Глорији, пише британски "Сан".

Лијепа руска манекенка никако нема среће када је избор партнера у питању, поготово што јој тешко полази за руком да се свиди и мајци свог изабраника.

Тако је Кристијано Роналдо наводно раскинуо дугогодишњу везу са Ирином, јер лијепа манекенка није могла наћи заједнички језик са фудбалеровом мајком Долорес.

Сада се чини да је исти разлог у питању, а извор близак манекенки открио је за "Сан" да је на погоршање односа између свекрве и снахе највише утицало вријеме које су провеле заједно током божићних празника.

- Ирина је мислила да ће веза са Купером бити успјешна и веома јој је жао што се све завршило на овај начин. Њихова веза је функционисала добро све до Божића када су почели чешће да се расправљају и то због Куперове мајке са којом се Ирина уопште не слаже - открио је Иринин близак пријатељ.

Рекао је да су се Ирина и Глорија одлично слагале на почетку, али у посљедње вријеме су провеле доста времена заједно и схватиле да се нимало не подносе. То је и изазвало доста трзавица између Купера и Ирине, поготово што он веома цијени мишљење своје мајке. Са друге стране, Ирина је упорна и храбра жена која јасно зна шта жели и чини се да се такве особе не свиђају мајци Бредлија Купера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана