Бред више не привлачи Aнђелину

Глас Српске
Бред више не привлачи Aнђелину

Холивудска љепотица Aнђелина Џоли још је једном потврдила да она носи панталоне у свом браку са Бредом Питом. Тако је наредила свом драгом Бреду да се ријеши тог смијешног изгледа, обрије браду и подвргне затезању лица.

- Aнђелина је рекла Бреду да изгледа грозно и да мора да предузме неке радикалне потезе како би јој поново постао привлачан - рекао је извор близак славном холивудском пару за "Хералд Сун".

Како преносе страни медији Бред заправо изгледа јако лоше и његова кожа је у катастрофалном стању. Управо због тога је један од најпожељнијих мушкараца на свијету пустио браду.

Сваки дан Aнђелина својим пријатељима говори како јој је Бред све мање и мање привлачан. Наводно је толико одбија да га више гледа као пријатеља или брата, него као сексуалног партнера.

Такође, Aнђелина је Питу отворено признала како он једноставно више није онај згодни човјек у којег се заљубила. Очајни Бред остао је шокиран, па је чак рекао да је спреман да се подвргне затезању лица ако ће то да спаси његов брак са Aнђелином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана