Бред у Камбоџи са Анђелином и дјецом

Агенције
Бред у Камбоџи са Анђелином и дјецом

Холивудски глумац Бред Пит отпутовао је у Камбоџу, гдје његова бивша супруга Анђелина снима филм "Прво су ми убили оца", да би чувао њихову дјецу док је она на сету.

Послије шест стресних мјесеци, у оквиру којих углавном није виђао шесторо дјеце које има са популарном глумицом, коначно може неометано да проводи слободно вријеме са малишанима.

Добро упућени извори тврде да се обично Џолијева и Пит смјењују као старатељи у зависности од обавеза, али да и даље глумица проводи три четвртине времена са дјецом. Пошто је Бред обавезама везан за Лос Анђелес, договор је такав да повремено неко од малишана отпутује тамо са њим.

Иако је у медијима стално помињу у контексту развода, дјеце и филма, Анђелина открива да су њени планови потпуно другачији. Она планира да више времена посвети свом здрављу и дјеци.

- Посљедњих десет година мог живота укључивало је многе здравствене проблеме. Ни мени ни мојој породици није било лако да пребродимо све кризне ситуације. Зато ћу убудуће још више водити рачуна о здрављу и бити фокусирана на подизање дјеце. Једноставно сам срећна што сам здрава и што су моја дјеца здрава - рекла је Џолијева.

У сљедећих десет година себе види како путује по свијету са дјецом и нада се да ће неко од њих пожељети да настави са хуманитарним пројектима. Анђелина ни након болног развода није запоставила добротворни рад и даље се бави пројектима инспирисаним дјецом коју је усвојила и земљама из којих су дошла. Посвећена је и унапређењу школовања, здравства и заштите околине, а недавно је сву зараду од рекламирања парфема донира у добротворне сврхе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана