Бред покушава спријечити објављивање снимке секса надрогиране Анђелине

Агенције
Бред покушава спријечити објављивање снимке секса надрогиране Анђелине

Лос Анђелес - Брад Пит спреман је платити десет милиона долара за снимку секса коју је његова невјенчана супруга Анђелина Џоли снимила још давне 1999. године, преносе агенције.

Глумац толико очајнички жели заштитити дјецу од “мутне прошлости” своје одабранице да ће учинити све како би уклонио доказе о њезиним дивљим данима.

Он се, наиме, боји да би, ако фотографије и снимке за које је увјерен да постоје изађу у јавност, могле наштетити њиховој дјеци емотивно и психички.

- Бред жели заштитити нови имиџ који је Анђелина тако помно градила: онај врхунске глумице, мајке шесторо дјеце и УН-ове амбасадорице. Учиниће све како би фотографије и снимке завршиле у његовим рукама - изјавио је неименовани извор који је рекао и да је Бред унајмио читав тим детектива како би пронашли доказе о њеној бурној прошлости те су му они открили да је 37-годишња глумица 1999. надрогирана направила снимку секса.

- Наводна снимка настала је отприлике у исто вријеме кад и перверзне фотографије на којима је она потпуно урађена. Била је толико надрогирана да се е сјећа што је радила. Али претпоставља да је у игри било некакво резање и дивљи секс. Бред је спреман потрошити десет милиона долара, ако ће то бити потребно. Кад су у питању Анђелина и дјеца, новац не игра никакву улогу – рекао је неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана