Бред поклања Анђелини хидроавион за рођендан

Агенције
Бред поклања Анђелини хидроавион за рођендан

Анђелина Џоли ће за неколико дана прославити 40. рођендан, а њен супруг Бред Пит није штедио на поклону. Како пишу страни медији, чувени глумац купиће својој драгој ни мање, ни више него хидроавион.

Глумачки пар је већ посјетио продавца авиона у Европи, а како пише "Сундаџ Миррор", они планирају да задрже летјелицу на писти њиховог дома у француском мјесту Шато Миравал.

Иако није наведено колико ће Бред потрошити на ову летјелицу, спекулише се да се цифра креће од два до четири милиона долара.

А како би био сигуран да ће његова супруга моћи у потпуности уживати у поклону, уплатио јој је и часове летења. Анђелина већ има нешто искуства у управљању авионом, али мораће проћи нову обуку како би научила спустити се авионом на водену површину.

Имање у Француској, које је пар купио 2008. године за 35 милиона фунти, веома је важно мјесто за Бреда и Анђелину. Управо ту су се прошле године вјенчали, а то је и мјесто гдје је глумац запросио Џолијеву 2012. године. Раскошна вила има 35 соба и простире се на више од 400 хектара. Ту се налази и виноград гдје славни пар производи своје вино "миравал".

Ни Џолијева није штедјела када су у питању поклони супругу па му је тако за 50. рођендан купила острво у облику срца, а платила га је 19,7 милиона долара. На острву се налазе двије куће које је дизајнирао Бредов омиљени архитекта Френк Лојд Рајт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана