Бред Пит за развод окривио лобисткињу за Сребреницу: Она јој је испрала мозак

Агенције
Бред Пит за развод окривио лобисткињу за Сребреницу: Она јој је испрала мозак

Сада више и није вијест да се чувени холивудски пар Бред Пит и Анђелина Џоли разводе.

Како пише "Дејли мејл", у читаву причу се се умијешале Арминка Хелић, лобисткиња за Сребреницу, и Клои Далтон.


Бред Пит је желио да његова супруга му пружи још једну шансу, али да су га у томе спријечиле Анђелинине блиске пријатељице, које је он назвао "кругом вјешитца које су јој испрале мозак".

Према британском листу Арминку и Клои је ангажовала Анђелина како би јој помогле у политичкој каријери, што је био један од разлога свађе.

Бреду је сметала нагла промјена у Анђелинином понашању.

"До тада су увијек заједно доносили одлуке. Одједном, Анђелина је почела да о њиховом браку одлучује усвајајући мишљење своје две саветнице. Бред се осјетио као у коалицији са политичарком, а не у браку са женом", рекао је извор за британски "Сан".

Хелићева се наводи као кључна фигура у "Тиму Анђа" након што се славна глумица одлучила за развод.

Извор "Дејли мејла" наводи да је Хелићева "јака, паметна и беспријекорно одана" додајући да је она Анђелинин "помоћник, савјетник и најбољи пријатељ".

Анђелина је била свједок њеног избора у Дом лордова 2014. године. Често путују заједно, те су тако прошлог љета посјетиле Међународни кривични суд у Холандији и Бурму у вријеме избора.

Колико је веза између њих двије јака потврђује и податак да је управо Хелићева била са Џолијевом у тренутку када је обијелодањено да је поднијела папире за развод. Медији наводе да Хелићева представља централну фигуру у унутрашњем кругу најближих пријатеља Анђелине Џоли.

За своју "лојалност", Хелићева од Џолијеве добија 350.000 евра годишње, пише "Дејли мејл".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана