Бред Пит: У браку са Џенифер осјећао сам се као давеж

Глас Српске
Бред Пит: У браку са Џенифер осјећао сам се као давеж

Холивудски глумац Бред Пит изјавио је да је "задовољан човјек" у својој вези са Aнђелином Џоли, док се у браку са Џенифер Aнистон осјећао као "давеж". Пит је, у интервјуу магазину "Параде" упоредио свој живот са Џолијевом, са којом има шесторо дјеце, са петогодишњим браком са Aнистоновом.

- Постало ми је веома јасно да сам покушавао да пронађем филм о интересантном животу, али да ја сам нисам имао интересантан живот. Мислим да је мој брак имао неке везе са тим. Покушавао сам да се претварам да је брак био нешто што није - рекао је Пит, а холивудски медији су ову његову изјаву интерпретирали као да је Aнистон досадна.

Пит је, међутим, издао саопштење у којем је то демантовао.

- Тешко ми је што се то тако интерпретира. Џен је невјероватно дарежљива, драга и духовита жена, која је мој пријатељ. То ми је важна веза коју веома цијеним. Оно што сам желио да кажем није да је Џен била досадна, већ да сам сам себи постајао досадан и да сам за то само ја одговоран - навео је Пит у саопштењу.

Бред Пит и Џенифер Aнистон вјенчали су се 2000. године и од развода 2005. глумац је избјегавао да прича о њиховом браку.

У интервјуу листу "Параде" Пит је навео и да је већи дио деведесетих година провео "покушавајући да се сакрије" од славе.

- Смучио сам се сам себи са лежањем на каучу, пушењем џоинта и глупарењем - рекао је он.

Иако су Пит и оскаровка Џоли већ више од пет година у вези, глумац је рекао да се неће вјенчати све док хомосексуални бракови не буду легализовани.

- Вјенчаћемо се кад то буду могли и сви остали - рекао је глумац "Парадеу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана