Бред Пит тужи Анђелину Џоли

индекс
Foto: танјуг

Бред Пит тужи своју бившу супругу Анђелину Џоли, оптужујући је да је незаконито продала свој дио њиховог француског имања Чатеу Миравал.Пит тврди да су се договорили да ниједно од њих неће продати свој дио Чатеу Миравала, у којем су се вјенчали 2014, без сагласности друге стране.

Звијезда Фајт Куба у тужби тврди да је, иако је виноград који се налази у склопу дворца постао "његова страст", Џоли дрско продала свој удио руском бизнисмену Јурију Шефлеру без његовог допуштења.

У тужби поднесеној на вишем суду у Лос Анђелесу, стоји: "Џоли је продала дио имања без Питовог знања, ускраћујући бившем супругу право на пристанак и право првооткупа који је њен пословни субјект дуговао његовом... Продала је свој дио иако је знала да ће руски бизнисмен настојати контролисати његов дио имања и посао којем се Пит посветио, а на тај би се начин поткопало и Бредово даље улагање у имање Миравал."

Имање Миравал налази се у селу Цоренс у регији Прованса-Алпе-Азурна обала на југоистоку Француске. Вила с 35 соба окружена је бујним вртовима с језерцем, фонтанама, аквадуктима, рибњаком, капелом и виноградом у који је Пит, како каже, уложио велики новац. Џоли и Пит купили су имање 2008. за 28,4 милиона долара, с намјером да тамо одгајају своју дјецу и изграде породични вински бизнис. Пар се тамо вјенчао 2014, да би се на крају развели пет година касније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана