Бред Пит стиже у Београд и боравиће у Србији само 24 сата?

kurir.rs
Бред Пит стиже у Београд и боравиће у Србији само 24 сата?

Бред Пит, који је недавно коначно добио Оскара и то за најбољу споредну улогу у филму "Било једном у Холивуду", у септембру би требало да посjети Београд. За то постоје велике шансе, а с глумчевим агентима преговара један српски бизнисмен, који нуди 400.000 евра за само 24 сата глумчевог боравка у Србији.

Он жели да бившег супруга Анђелине Џоли доведе на своју забаву, али и да организује састанке о будућим пројектима у филмској индустрији. Преговори трају већ неколико недjеља и до краја мjесеца ће се тачно знати да ли је договор постигнут и ког датума он стиже у престоницу. Ако све буде онако како је планирано, Бред ће у Београду боравити само 24 сата. Доћи ће на дан прославе и биће смjештан у хотелу у срцу престонице, а обезбjеђење ће бити на највишем нивоу. Београд ће напустити сутрадан, пише Курир.

Питу ће ово бити друга посjета Београду. Он је боравио у Београду кад је био непознати глумац. У то вријеме имао је само мању улогу у серији "Далас". Дошао је да посјети редитеља Божидара Николића, с којим је раније у Будви снимао филм "Тамна страна сунца", у коме му је мајку глумила Милена Дравић. Тада га је сарадник одвео на Маракану на Звездину утакмицу.

Иначе, српска престоница је међу омиљеним дестинацијама свјетске глумачке елите. Тако је одувијек било. Седамдесетих година Ђина Лолобриђида је шпартала у високим штиклама Кнез Михаиловом, Роберт де Ниро је играо коло у "Метрополу", Џек Николсон је готово непримјећен ишао центром града, а Кирк Даглас се пред свима свађао са женом у "Клубу књижевника", да би је на крају избацио из кафане.

Београд је седамдесетих и осамдесетих био филмска мека. Највеће филмске звијезде тог периода Анџеј Вајда, Марија Шел, Бернардо Бертолучи, Денис Хопер, Питер Фонда, Лив Улман уживале су у Београду. Џони Деп је неколико пута боравио у Београду. Памела Андерсон, као и Џулија Робертс, али и Пирс Броснан такође су посјетили Београд. Престоницу је посјетила и Леди Гага кад је њен тадашњи дечко Тејлор Кини снимао филм у Србији.

Бред Пит је иначе добио Оскара за најбољу споредну улогу у филму "Било једном у Холивуду", а прије тога и награде Златни глобус и СГА награду за исти филм.

У филму "Било једном у Холивуду", Пит глуми раме уз раме са Леонардом Дикаприом и Марго Роби, а радња филма прати животе бившег глумца Рика Далтона и његовог двојника Клифа Бута у вријеме када је свијет потресла вијест о шокантном убиству Шерон Тејт које су починили слиједбеници Чарлса Менсона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана