Бред Пит открио ко му је омиљена глумица: "Она је за мене најљепша жена"

ГС
Foto: Агенције

Бред Пит сарађивао је с највећим звијездама Холивуда, али његова омиљена глумица свих времена могла би вас изненадити.

 „Цијеним старије филмове јер показују човјека који се залаже за своје принципе. Узмимо за примјер Роберта Редфорда. Мушкарци су жељели да буду попут њега, а жене су сањале да мушкарци буду као он“, изјавио је Пит.

Иако се чини да изглед игра велику улогу у холивудској слави, Пит сматра да највеће звијезде нису увијек особе које бисмо назвали секс-симболима.

"Изглед је први утисак, али не концентришемо се само на њега. Неко ти не запне одмах за око, али кад попричате, постане најљепши на свијету“, појаснио је.

Његова омиљена глумица свих времена је, признаје, Дајан Вист која дефинитивно није била цијењена због свог изгледа или због тога што је била секс-симбол. Најзапаженије улоге ове 75-годишњакиње укључују оне у филмовима Edward Scissorhands и Footloose, преноси Б92.

"Највећи глумци нису они које бисте назвали прелијепим. Рећи ћу вам ко ми је најдража глумица: Дајан Вист. Не бисте је назвали секс-симболом, али за мене је најљепша жена на екрану“, поручио је Пит.

Након студија позоришта на Универзитету Мериленд, Вист је дебитовала на Бродвеју 1971. Наставила је да ствара невјероватно успјешну каријеру на позоришним даскама, прије него што је успјела и у филму – освојивши два Оскара за филмове "Хана и њене сестре“ и "Меци изнад Бродвеја“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана