Бред Пит мора да исплати милион и по евра због винограда

ГС
Foto: Агенције

Холивудски глумац Бред Пит (59) поново се нашао у невољи због винограда на југу Француске који је купио са бившом супругом Анђелином Џоли (48).

Он је добио рачун у износу од милион и по евра пореза, јер је порасло пословање винограда Шато Миравал. Глумца није наљутио рачун, већ је срећан јер сматра да је то доказ да су се његова улагања и труд исплатили, пише Дејли мејл.

Пит такође мисли да ће му порез помоћи у правној борби са Анђелином, која тврди да је потрошила новац на пројекте у винограду, укључујући базен и раскошно степениште.

Подсјетимо, Бред и Анђелина купили су виноград у Прованси 2008. године, а сада су годинама на суду због овог имања. Анђелина је 2021. тајно продала своју половину руском олигарху.

- Бред је овај посао изградио из темеља кроз крв, зној и сузе са својим пословним партнером Марком Перином. Анђелина је можда једна од најпрепознатљивијих жена на свијету, али не бисте рекли да је предузетништво њена јача страна. Не може сама да припреми купку, а камоли да води виноград – рекао је извор близак глумцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана