Бред Пит љуби лијепу Фахрије

Aгенције
Бред Пит љуби лијепу Фахрије

Холивудском глумцу Бреду Питу, једном од најпопуларнијих и најпожељнијих мушкараца из свијета шоу бизниса, партнерка у "Сулејману Величанственом" биће атрактивна Фахрије Евџен из турске серије "Кад лишће пада".

Сасвим је извјесно да ће Бред Пит ових дана потписати ексклузивни уговор са једном од највећих турских продуцентских кућа, и то за улогу у серији "Сулејман Величанствени".

Холивудски мегастар ће глумити једног од балканских војсковођа који ће бити у љубави са Фахрије, познатој по улози Неџле Текин из серије "Кад лишће пада".

- Љубав војсковође и његове драге биће толико јака да ће засјенити чак и романсу Сулејмана и Хурем, која је дала печат већ емитованим епизодама - открио је медијима у Турској извор из екипе која реализује популарну серију.

Бред ће по епизоди узети два милиона евра, а у колико наставака ће се појавити биће прецизирано уговором. Како ће сцене у којима се ће се појављивати Брад и Фехрије обиловати сочним пољупцима и загрљајима, можемо само претпоставити како ће на све то реаговати Анђелина, позната по својим љубоморним испадима.

Иако је Анђелина професионална глумица и зна да су љубавне сцене нормална појава у филмском свијету, зна и да је млада турска глумица изузетно привлачна, као и то да се колеге често зближе на снимањима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана