Бред Пит купио тенк

Глас Српске
Бред Пит купио тенк

Познати холивудски глумац Бред Пит остварио је сан сваког дјечака, купио је себи прави правцати тенк.

Наиме, послије снимања филма "World War З" Бред је одлучио да себе почастити новом "играчком" - тенком.

Купио је руски тенк Т54, који је коришћен током снимања филма. Није познато шта о његовој најновијој "играчки" мисли Aнђелина, која се бори за разоружање свијета, али дјечаци из породице Џоли - Пит сигурно ће бити одушевљени татиним шопингом.

Глумац се током снимања филма "заљубио" у поменути тенк из совјетске ере и без много размишљања одлучио је да га по завршетку снимања уврсти у приватну колекцију.

Прототип тенка Т-54 појавио се 1945. године, прије краја Другог свјетског рата. Тридесет и шест тона тешко возило почело је да се производи 1947. године и тенк је користила искључиво совјетска војска.

Подсјетимо, Бред Пит и његове колеге имали су проблема након што је полиција открила да оружје које се користи у филму функционише. Наиме, полиција у Мађарској, гдје је филм сниман, заплијенила је оружје, а из продукцијске куће су истакли да имају документа у којима је наведено да оружје не ради.

Међу њима су били "калашњикови", те снајперске и аутоматске пушке. Из полиције су рекли да се због тога врло лако могла догодити катастрофа.

Погријешили су запослени у фирми, који су довезли оружје за које нису имали дозволу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана