Бред Пит као голи кувар

Глас Српске
Бред Пит као голи кувар

Популарни глумац Бред Пит одлучио је да се окуша у кувању, па ће му ментор бити један од најбољих, британски кувар Џејми Оливер, познатији као "Голи кувар". Џејми се тренутно налази у Лос Aнђелесу гдје покушава да настави свој програм увођења здраве хране у школе широм Aмерике.

Према ријечима Џејмијевог сарадника, током боравка у овом граду, Оливер је имао прилику да кува за најпознатији глумачки пар Aнђелину Џоли и Бреда Пита.

- Послије ове вечере, отац шесторо дјеце га је замолио за неколико приватних лекција. Ни он ни Aнђелина не знају да кувају, и њихово највеће кулинарско достигнуће је да сипају млијеко у корнфлекс - рекао је његов сарадник.

Додао је да је познати кувар пристао да даје лекције због неколико битних разлога.

- Оливер је дао свој пристанак јер је њихов одлазак у ресторан више као "војна мисија". Морају да пазе на безбједност, да једу под "будним оком" обожавалаца, а да не спомињемо да су клинци немирни. Поред тога, он је поставио услов, то је да Бред престане да им купује храну из "Мекдоналдса" - открио је Оливеров сарадник.

Исти извор је напоменуо да је Бред већ научио да спрема нешто једноставнију храну, попут хамбургера и пица.

- Сада планира да спреми мало компликованији и свечани ручак за Васкрс. Оливер је поносан на свог ученика - каже овај сарадник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана