Бред Пит изгубио телефон са интимним сликама

Агенције
Бред Пит изгубио телефон са интимним сликама

Aмерички глумац Бред Пит изгубио је ајфон на додјели награда BAFTA у Лондону, а његова супруга Aнђелина Џоли љута је јер је на телефону било много приватних и интимних фотографија.

Глумачки пар забринут је да ће неко пронаћи телефон и продати фотографије, јер ајфон наводно садржи фотографије Aнђелине и дјеце када су се сликали за "W Magazin" 2008. године, али и многе друге интимне фотографије које јавност још није видјела.

Извори кажу да је пар забринут јер би неко могао добро зарадити због Бредове непажње, те да страхују да ће фотографије процурити на интернет.

- То је ноћна мора за Бреда. Aнђелина је мудра, више пута га је упозоравала да би се такво што могло догодити - рекао је извор близак пару, јавили су свјетски медији.

Међутим, то не би биле прве слике разголићене Aнђелине Џоли, јер се много прије него што се почела бавила хуманитарним радом Џолијева скидала скоро скроз гола за скоро сваки филм.

И њен супруг је 2008. године продао слике у "W Magazin", на којима је Aнђелина позирала Бреду док је дојила близанце и сматрам да је слика направљена са пуно укуса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана