Брат убијене пjевачице се присjећа: Убио ју је на моје очи, бацио сам се на њега, али...

Агенције
Брат убијене пjевачице се присjећа: Убио ју је на моје очи, бацио сам се на њега, али...

Шест мjесеци након трагичне смрти пjевачице Кристине Грими, полиција у Орланду објавила је нове фотографије са мjеста злочина, а на једној од њих види се како убица посматра младу звијезду на бини свега неколико минута прије него што је убио.

На фотографији је Кевин Џејмс Лојбл, двадесетседмогодишњи радник Best Buya са Флориде, обучен у фланелску кошуљу, црне фармерке и са црним качкетом у маси коју су углавном чинили млади обожаваоци Гримијеве који су дошли на њен наступ 10. јуна.


Лојбл се придружио окупљенима како би упознао пjевачицу након наступа, али је када је дошао ред на њега извукао пиштољ и упуцао је. Кристинин брат Марк је затим оборио Кевина на земљу, међутим овај је испалио још један хитац и убио и себе.

Марк је у недавном интервјуу изјавио да му је убица привукао посебну пажњу након концерта јер је дjеловао много старије од осталих фанова.

“Сви су је вољели и никада нисмо имали проблема са обожаваоцима. Ништа слично”, присећа се брат настрадале пјевачице.

О тренутку када је убица потегао пиштољ и пуцао у његову сестру, он каже: “Погледао сам и она је била на земљи и сјећам се да сам почео да урлам и бацио се на њега и кренуо да га ударам”.

Кристина је касније превезена у болницу у Орланду, гдје је, нажалост, преминула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана