Брат Мајкла Џексона био у вези са Витни Хјустон VIDEO

The Sun
Брат Мајкла Џексона био у вези са Витни Хјустон VIDEO

ЊУЈОРК - Према писању најчитанијег британског таблоида "The Sun", Витни Хјустон је 1984. имала аферу са братом Мајкла Џексона, који због ње није желио да остави своју супругу Хејзел, због чега су послије годину дана афере Витни и Џермејн раскинули.

Музички продуцент Дејвид Гест недавно је открио како је Витни много вољела свог колегу Мајкла Џексона и да је хтјела да је краљ попа ожени, међутим, пошто је Мајкл био превише стидљив, она се "бацила" на његовог брата.

Тако је недавно британски таблоид "The Sun" открио како је Витни током 1984. године имала аферу са Џексоновим братом Џермејном Џексоном (56). Њих двоје су излазили око годину дана, а Мајкл није одобравао ту везу зато што је Џермејн у то вријеме био у браку са Хејзел Горди. Њу није могао да остави, па је зато раскинуо аферу са Витни, али се већ 1988. и развео.

Џексонов брат није коментарисао наводну везу са Витни Хјустон

Витни је, иначе управо Џермејну посветила пјесму "Saving All My Love For You" у којој пјева о жени која је у вези са ожењеним мушкарцем. У споту са њом глуми мушкарац који веома личи на Џермејна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана