Брат Криса Рока очајан: "Мучно ми је да гледам снимак"; Нека му узму Оскара

б92
Foto: профимедиа

Кени Рок, брат глумца којег је Вил Смит ошамарио на недавној Додјели оскара жели да се глумцу одузме Оскар за најбољег главног глумца.

У интервјуу који је Кени Рок дао за Лос Анђелес Тајмс, проговорио је о својим осјећањима у вези са инцидентом који се догодио на 94. Додјели оскара.

"Изједа ме изнутра док изнова и изнова то гледам, јер нападнут је неко кога волим, а ја ништа не могу да учиним по том питању. Сваки пут кад погледам видео, поновно проживљавам исто и то се онда настави вртети у мојој глави. Мој брат му није био претња, а ви га у том тренутку не поштујете. Једноставно сте га понизили пред милионима људи који гледају шоу", испричао је Кени.

 Смит је ударио Криса Рока након што се нашалио на рачун фризуре његове супруге Џејде Пинкет Смит, која због алопеције губи косу.

Кени Рок је рекао да његов брат није знао за њено здравствено стање и да би волио да Академије филмске науке и умјетности одузме Оскара Вилу Смит, који је глумац добио за улогу у филму Краљ Ричар. Додао је и да не прихвата Смитово извињење.

Огласио се Вил Смит, први пут послије шамара: "Неприхватљиво и неопростиво"

"Можда бих на то другачије гледао да се одмах извинио, кад се попео на позорницу, плакао и прихватио награду. Али није, па ми то говори да се ипак ради о нечем другом", нагласио је Кени и израдио незадовољство што Академија није жешће реагирала на сам инцидент.

"Требало је да буде одмах избачен оданде. То је њихова одговорност. Могао је да се попне и уради мом брату шта год је хтео. Могло је да буде много горе од оног што је учинио. По мом мишљењу, осрамотио се тим чином, као и своје наслеђе", сматра Кени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана