Брат Андреја Пејића је прави Балканац

Блиц
Брат Андреја Пејића је прави Балканац

Аустралијски манекен српског поријекла Андреј Пејић вратио се накратко у Мелбурн како би посјетио породицу и учествовао на Недјељи моде у овом граду, а позирао је и са својим братом који је његова сушта супротност.

Андреј, који тренутно снима риалити о свом животу, отворио је камерама врата свог дома у Аустралији, те ће гледаоци добити прилику да боље упознају не само његову мајку Јадранку, већ и старијег брата Игора.

Они који су имали прилику да виде Игора, брата чувеног андрогиног модела, увидјели су да је једина сличност између њих двојице то што су обојица веома атрактивни, али на сасвим другачији начин. Док Андреј подсјећа на нежну дјевојку, Игор је мужеван и сјвет моде га ни најмање не привлачи, те избјегава појављивање у јавости.

- Андреј је био златно дијете, за разлику од брата Игора, који је био хиперактиван. Био је увијек изванредан ђак, одговоран и темељан, а волио је да се игра са дјевојчицама радије него са дјечацима. Због тога је имао проблема с братом, који је инсистирао на фудбалу, картама. Док је Игор здушно вјежбао кате на карате тренингу, Андреј је са пет-шест година био заинтересован за то како му стоји фризура - испричала је за “Блиц” њихова мајка Јадранка.

Иначе, Андреј је у Мелбурн стигао право са грчког острва Миконос, гдје је прославио 21. рођендан.

 Још једна насловница

Андреј је у радну биографију недавно уписао и насловну страну магазина “L’Officiel” за Украјину, на којој се фотографисао обучен у бијело, те је његова етерична љепота још више дошла до изражаја. Андреј је на насловници за септембарско издање и један је од ријетких андрогиних модела који се фотографисао за неки украјински лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана