Брак Теа у кризи, Јелисавета неће у Америку

Агенције
Брак Теа у кризи, Јелисавета неће у Америку

Чини се да је брак глумице Јелисавете Орашанин и кошаркаша Милоша Теодосића већ у кризи иако није прошло ни мјесец од вјенчања.

Прослављени кошаркаш недавно је потписао уговор са ЛА Клиперсима, но са њим се неће преселити његова драга, јер жели да настави да гради глумачку каријеру у Београду.

- Њих двоје су прије брака живели одвојено, јер је Тео играо кошарку у Москви, а она је имала пословне ангажмане у Београду. Милош се надао да ће се то промијенити када се вјенчају и чак су и разговарали о томе. Мада је у почетку била пристала да се пресели у Америку, Јелисавета се сада ипак предомислила. Сматра да је тренутно веома популарна и да то треба искористити. Много воли глуму и није спремна да се одрекне каријере - каже извор близак пару.

Због њене одлуке настао је прави скандал, с обзиром на чињеницу да се Теу не допада то што његова супруга жели да и даље живе одвојено.

- Њему је било јако тешко и док су живели на релацији Београд - Москва, јер су се ретко виђали. Сада је у питању још већа удаљеност и сматра да ће им бити компликовано да сачувају брак. Милош жели дом и породицу, Јелисавету уз себе - прича извор.

 Пошто је много заљубљен у њу, Тео ће вјероватно пристати на неку врсту компромиса, али питање је докле ће то моћи трајати.

- Он већ крајем августа има Европско првенство, а убрзо потом му креће сезона у Клиперсима. Уколико се она не одрекне своје каријере, наредних неколико година неће моћи живјети заједно. Пошто је он потписао уговор вредан 12 милиона долара на две године, не поставља се питање ко би требало да одустане од својих снова - објашњава извор.

Амерички Национални архив објавио документа која бацају ново свјетло на атентат на америчког предсједника

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана