Брајан Aдамс први пут отац у 51. години

Глас Српске
Брајан Aдамс први пут отац у 51. години

Канадски рокер Брајан Aдамс постаће први пут отац у 51. години. Срећну вијест саопштио је један Aдамсов пријатељ, који је открио да је славни музичар у вези са својом асистенткињом Aлисијом Грималди, која ће му у мају родити дијете. Брајан и Aлисија своју везу су дуго држали у тајности.

Тридесетогодишња Aлисија, кћерка познатог хирурга која је помогла Aдамсу да оснује фондацију, није жељела да коментарише ову вијест.

Пјевач хита "I Do It For You" иначе никада јавно није говорио о свом приватном животу. Aдамс је познат по томе што се забављао са многим манекенкама, међу којима Ел Мекфирсон, а шушкало се да је био у вези и са принцезом Дајаном и глумицом Гвинет Палтроу.

Своје наводне везе са покојном принцезом Дајаном и прсатом секс бомбом Памелом Aндерсон, са којом је снимио дует "When You`re Gone", Aдамс је скромно демантовао:

- Није ме брига за те гласине. Како ми такве приче могу нашкодити? Никад нисам говорио о свом пријатељству са Дајаном, осим да смо били јако добри пријатељи. Пам је истински уживала на снимању и мислим да би могла да буде успјешна пјевачица када би то хтјела - рекао је Aмадс.

Aмадс је дуже вријеме био у вези са данском глумицом и моделом Сесили Томсен, која је играла у 007 филму "Сутра никад не умире". И он је глумио у два филма - у "Ружичастом кадилаку" Клинта Иствуда и "Кући лудака" Aндреја Кончаловског.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана