Боуви и Џегер били страствени љубавници

Агенције
Боуви и Џегер били страствени љубавници

Супруга Дејвида Боувија ухватила је њега и Мика Џегера голе у кревету, а Плејбојева зечица и пратећи вокал тврде да су их два славна пјевача дијелила у кревету, неријетко у страственим оргијама.

Нова књига Кристофера Aндерсена тврди да су Мик и Дејвид имали врло страствен однос.

Када је Дејвид са својим пријатељем био позван на концерт "Стонса" 1973, Мик је платио хотелску собу за пар, али и послао руже и шампањац с поруком "Love, Mick".

И док је Џегер био још стидљив према својим сексуалним оријентацијама, Боуви се није трудио да прикрије чињеницу да су он и његова жена бисексуални те да често имају заједничке партнере, пише Aндерсен.

Енџи Боуви је била на путу неколико дана, но када се вратила кући једног јутра, спремачица је имала чудан израз на лицу. Рекла јој је: "Неко је у вашем кревету". Енџи је отишла у своју спаваћу собу и открила да у њеном кревету леже голи Мик Џегер и Дејвид Боуви. "О, здраво", поздравио је супруг, "Како си?". "Ја сам добро", рекла је Енџи и понудила љубавнике кафом.

Aва Шери, пратећи вокал која је живјела с паром Боуви једно вријеме, признала је пријатељици да су Мик и Дејвид били сексуално опсједнути један другим. - Иако сам била у кревету с њима много пута, на крају бих завршила гледајући њихов полни однос. Шери каже да је њихов однос био више од сексуалног - они су постали емоционално блиски.

Плејбојева зечица Бебе Буел имала је само осамнаест година кад је Боуви бацио око на њу. Недуго послије тога упознала је Мика. Завршило је, каже, дивљим сексом с Џегером, а касније и оргијама са обојицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана