Борис Бекер се жени 23 године млађом министровом ћерком (ФОТО)

Б92
Foto: Профимедиа

Прослављени њемачки тенисер Борис Бекер се овог викенд жени трећи пут. Његова изабраница је Лилијан де Карваљо Монтеиро, дјевојка која је млађа чак 23 године од славног тенисера и тренера.

Иначе, Бекер је одавно познат по турбулентном љубавном животу, међутим, откад је упознао Лилијан, трудио се да сакрије све што има везе са њом.

Њих двоје су већ годинама у складној вези и, како се наводи, једно другом су највећа подршка.

Лилијан има чак три дипломе факултета, говори пет језика и потиче из породице успјешних родитеља. Наиме, њен отац је био министар одбране Сао Томе и Принципе, као и предсједнички кандидат 2014. године.

Иако су врло често тема медија, Лилијан и Борис се ријетко појављују. Она нема друштвене мреже и не жели да се претјерано експонира.

Подсјетимо, када је Борис Бекер био у затвору осам мјесеци, Лилијан је све вријеме била уз њега, а након његовог изласка на слободу, пар се преселио у Милано. Како је и сам Бекер једном приликом истакао, њена љубав га је излијечила од затвора.

"Она је највећа љубав мог живота и надам се да ћемо заувијек бити заједно", изјавио је двије године након што су започели љубавну романсу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана