Борчеви манекени

Иван Драгичевић
Борчеви манекени

Бањалука - Рукометни клуб Борац промовисао је календар за идућу годину, а "црвено-плави" играчи накратко су постали манекени познатом хрватском фотографу Стефану Лупину.

На фотографијама се посебно истичу Ратко Николић и Мирко Микић, који је усликан под тушем, а календар ће у суботу бити пуштен у продају. Директор бањалучког клуба Владимир Бранковић признао је да је био својеврсна "тампон зона" између умјетничких захтјева Лупина на једној и играча на другој страни, те да у појединим моментима није било баш "лако" радити на календару, али су сви одушевљени крајњим производом.

- Урадили смо занимљив календар са свјетским фотографом, некарактеристичан за наше просторе, али нисмо урадили ништа иновативно јер то раде сви клубови у иностранству. Драго ми је што Борац има и ове ванспортске активности које побољшавају имиџ клуба, а играчи су стоички издржали све Лупинове захтјеве - рекао је Бранковић.

Лишен услуга тројице рукометаша, Борац м:тел у суботу од 18 часова игра у гостима против ППД Загреба утакмицу 15. кола регионалне СЕХА лиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана