Борба око љубави принца Харија

Агенције
Борба око љубави принца Харија

Само што је напунио 31 годину, британски принц Хари поново је почео да пуни странице таблоида због свог љубавног живота.

Наиме, почело је да се спекулише да се донедавни раскалашни краљевић помирио с једном од својих бивших љубави, са Челси Дејви или Кресидом Бонас, а можда чак и с обје.

Иако су се везе са двије даме из угледних британских породица завршиле нимало славно, оне су очигледно спремне да преко свега тога пређу због, сад већ сигурно, једног од најпожељнијих нежења. Трачевима о "тучи" љепотица за љубав петог у реду насљедника британске круне додато је и то да је он већ предуго сам. Због статуса сингл чак је називан и мушком Бриџет Џоунс.

Иначе, спекулације да се помирио с Челси Дејви, правницом из Зимбабвеа, с којом се забављао до 2011. године, појавиле су се након његове посјете Африци.

- Она му је украла срце - рекао је за "Дејли мејл" извор близак краљевској породици.

Међутим, додатне компликације услиједиле су када је посљедња у низу Харијевих дјевојака, Кресида Бонас, раскинула са дечком и рекла да ће учинити све да врати Харија.

Иначе, сам принц је недавно заинтригирао медије да се поново баве његовим животом кад је јавно признао да би волио да има породицу и да постане отац.

Британска јавност потпуно је одушевљена најновијим изгледом принца Харија. Ријеч је о томе да је млади племић одлучио да пусти браду, за коју су сви модни критичари рекли да му одлично пристаје.

- Кад се томе дода тако типична британска риђа боја власи, заиста изгледа заносно - навели су они.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана