Борба деколтеа на црвеном тепиху

Агенције
Борба деколтеа на црвеном тепиху

Додјела БАФТА награда, коју организује Британска академија за доприносе у националној филмској индустрији, протекла је у знаку дубоких деколтеа славних дама. Ове љепотице својим модним избором засјениле су све присутне.

Лијепа глумица Перл Меки заблистала је у провокативној комбинацији, а топ је откривао њен деколте, који је смјело показала на црвеном тепиху.

Филмска звијезда Рејчел Адеђеји одлучила се за занимљиву хаљину, која је открила њене атрибуте. Поносно је "прошетала" деколте које би многе дјевојке жељеле да имају.

Сексепилна Британка Кендис Браун играла је на карту гламура, а њене груди привукле су пажњу многих, поготово мушкараца, који су жељели да се фотографишу с њом.

Енглеска глумица Еленор Томлинсон имала је један од најдубљих изреза на црвеном тепиху, а судећи по њеном осмијеху и те како је била задовољна својим изгледом.

Пјесникиња Михаела Коел понијела је веселе боје на хаљини, а груди је стегла, што се, нема сумње, многима допало.

Млада филмска звијезда у успону Џоди Комер одушевила је многе црвеном хаљином са дубоким деколтеом, а британски медији су је сврстали међу најбоље обучене на догађају.

Водитељка Шарлота Хокинс обукла је дугу, изазовну хаљину, која је истакла све оно што је требало. Мало ко је остао равнодушан на ово њено издање.

Сви су се сложили и да је глумица Џилијан Андерсон била божанствена. Зато што је била и дотјерана, одмјерена и зато што је успјела чак и на штакама да дође на додјелу БАФТА награда, гдје је на црвеном тепиху стрпљиво позирала знатижељним фоторепортерима. Она је провела неколико седмица у стезнику због повреде ноге, па је на црвени тепих морала да дође са овим ортопедским помагалима. Иако је пратиоце обавјештавала о свом стању, ниједног тренутка није било говора да се неће појавити на једној од најузбудљивијих ноћи у Лондону. Њен избор тоалете био је уз "наступ" врло упечатљив и достојанствен. Њежни цвјетни тонови у стилу раздраганог прољећа, дискретна шминка и фризура учинили су да она буде звијезда овог црвеног тепиха.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана