Бора Чорба мора на операцију

Курир
Бора Чорба мора на операцију

Београд - Бора Ђорђевић се спрема за операцију жучне кесе, преноси "Курир".

Фронтмен Рибље чорбе каже да се нимало не плаши хируршког захвата, те да ће се врло брзо вратити концертним активностима.

- Није у питању ништа страшно. Имам камење у жучној кеси и то мора да се извади. Не плашим се јер је у питању рутинска операција, а додатну олакшицу ми представља то што ћу ићи на интервенцију ласером, тако да је читав процес, као и сам опоравак, бржи, лакши и безболнији - каже Бора и додаје:

- Знам да ћу убудуће морати да поведем рачуна о исхрани, да не једем ништа масно и тешко, али то ми неће представљати проблем јер сам се кориговао у том смислу још пре неколико година.

Бора истиче да неће дуго лежати у болници и да ће се послије одмарати код куће, као и да овај здравствени проблем неће помјерити његов фокус с два велика наступа која очекују Рибљу чорбу, а то су концерти у Лондону и Варшави.

Међутим, најављивана свирка у Русији поводом обиљежавања 70 година од Стаљинградске битке је отказана из њему непознатих разлога.

- Већ сте писали о мојој преписци са шефом руског клуба моториста Ноћни вукови Александром Залдастановом Хирургом. На финалне договоре у Београд је дошао трећи човек по хијерархији, Геналди, и са њим сам се све до детаља договорио. Показао ми је и снимке, њихову комплетну продукцију и како изгледа реализација спектакла у њиховој организацији. Могу рећи да је Холивуд мала беба за ово што Руси имају и умеју. О свему смо се договорили, остало је само да ми по повратку у Русију, колико већ сутрадан, пошаље званични мејл. Е, па тај мејл никад није стигао. Шта је разлог - не знам! - наглашава Ђорђевић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана