Боно демантовао вијест да је болестан

Глас Српске
Боно демантовао вијест да је болестан

Пјевач ирске групе "Ју ту" (U2) Боно демантовао је спекулације медија да је одведен у болницу након што се пожалио на бол у грудима док је био на одмору у Француској.

Боно је наводно задржан у "Принцез Грејс" болници у Монаку, али је његов представник за медије рекао да је то био рутински преглед.

- Упркос написима у новинама, Боно није имао здравствених проблема. Наводи о писању да је Боново здравље нарушено и да је одведен хитно у болницу су нетачни. Боно је доброг здравља и ужива у породичном одмору на југу Француске - навео је портпарол у саопштењу за медије.

Боно и ирски рок бенд "Ју ту" недавно су завршили свјетску турнеју под називом "360", која је ушла у историју као највећа турнеја свих времена по заради и њен приход је премашио зараду од 736 милиона долара.

Током викенда свјетски медији објавили су да је пјевачу позлило у Монаку и да је пребачен у болницу. Пјевач је недавно имао здравствене проблеме, а прошле године "U2" је морао да откаже наступ на фестивалу "Гластонбери" и дио турнеје да би Боно отишао на операцију кичме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана