Бомбастична Наоми Кембел одузима дах

Aгенције
Бомбастична Наоми Кембел одузима дах

Сјећате се Наоми Кембел, једне од најпопуларнијих манекенки деведесетих? Е, данас изгледа исто као тада! Жена као да је замрзнута у времену и простору. А открила је и како успијева да "ствари" буду чврсте и остану на свом мјесту.

Наоми Кембел је опет оправдала надимак Црни пантер, сликавши се за најновији број часописа "V" у којем је засјала одглумивши пјевачку легенду Тину Тарнер. Наоми је показала савршено тијело у 41. години захваљујући којем је и добила надимак Црни пантер.

За црно-бијели спортски специјал часописа "V", под називом "Приватна плесачица", Наоми се показала у рокенрол хаљинама с ресама модних кућа "Келвин Клајн" и "Марк Џекобс". 

Наоми је и открила како успијева да задржи савршену линију и изгледа као да јој је 20, а не 41:

- Исхрана ми се повремено састоји само од коктела који правим од јаворовог сирупа, црвеног бибера, сока од лимуна и воде. Покушавам да то испратим три пута годишње, а најдуже што сам издржала је 18 дана. Није лоше с времена на вријеме прочистити тијело. Даље, у мом свакодневном програму мора бити мјеста за вјежбање. Најдража ми је комбинација гимнастике, јоге и пилатеса, а не волим тренинге од којих се жена напумпа. Како старимо, све се на нама мијења, али постоје природни начини за вјежбање. Мислим да је то важно и да помаже да "ствари" буду чврсте и остану на свом мјесту - закључила је тамнопута манекенка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана