Болна судбина глумице из "Село гори, а баба се чешља"

GS
Foto: YouTube

Глумица Ана Сакић публика највише памти по улози Ингрид у серији "Село гори, а баба се чешља", а о њеном приватном животу се не зна много.

Ипак, познато је је Ани живот обиљежила велика породична трагедија њен рођени брат одузео је себи живот прије више од 10 година.

Ана је једном приликом причала о болној теми и открила како је успјела да преброди тежак период.

"Та трагедија је била за вријеме моје академије и да није било мог дивног професора Владимир Јевтовића можда и не бих била ту гдје јесам и не бих била глумица. Он ме је подржао и помогао да изгурам све то. Свако од нас треба да носи свој крст" испричала је глумица својевремено.

Губитак брата је тешко поднијела, али јој је породица била велики ослонац као и религија, у којој је пронашла велики ослонац.

Ана је једном приликом говорила о свом животу и тада је признала да је срећна у љубави. "Од оних сам који не прича пуно о приватном животу, али не кријем да још увијек моје срце припада том истом директору фотографије, са којим никада досад нисам сарађивала у пројектима. Али су директори фотографије увијек најбољи ликови у свим пројектима," рекла је Ана тада, а преноси "Блиц".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана