Боксер који је био у вези с Дилетом Леотом пао у кому, славна водитељка се моли да преживи

ГС
Foto: Кликс

Италијански боксер Даниел Скардина (31) је према извјештајима италијанских медија у тешком стању након хитне операције мозга којој је подвргнут.

Скардина (20-1) је био на тренингу док се припрема за деби у полутешкој категорији, који је заказан за 24. март у Милану против Белгијанца Седрика Спере (17-9).
Изненада му је позлило и одведен је у локалну болницу, гдје је утврђено да је његово стање довољно озбиљно да су љекари морали хитно да изврше операцију и ставе га у индуцирану кому.

Операција је прошла добро, али у оваквим случајевима битан је ток наредних сати, те његови најближи са зебњом очекују новости.

Скардина се прославио не само у рингу, већ и по вези са славном ТВ водитељицом Дилетом Леотом, која га је упознала управо приликом једног боксерског меча.

Под надимком "Краљ Торетт", милански боксер из Розана (његово поријекло је Сицилијанско) познат је и по својој страсти према тетоважама, а навијач је Интера.

"Форца Дани", написала је Дилета Леота на Инстаграм Сторију као знак подршке бившем дечку.

Скардина је једини пораз доживио 13. маја прошле године, када га је зауставио ветеран Ђовани  Де Каролис у борби у супер средњој категорији. Реванш је био заказан за јануар, али је касније одложен за март. Ипка, борба је у потпуности отказана када је Скардина одлучио да подигне тежину и промијени категорију, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана