Боје прољећа на модном спектаклу

Г.С.
Боје прољећа на модном спектаклу

Модном ревијом дизајнера Емине Хусеџиновић-Ибрахимовић, те модних кућа “Carmen Line ” из Бањалуке и “Јеордие'с” у хотелу “Holiday” отворен је 34. “Nivea BH Fashion Week ” у Сарајеву.

Емина је представила колекцију од 60 одјевних предмета која носи назив “Поп арт анд фасхион”. Колекција је инспирисана поп-артом, а блузе и торбе осликала је академски сликар Теа Зубовић. Мултиколористична колекција настала је према свјетским тенденцама комбинација краљевско плаве, петролеј зелене, црне, бијеле, али и пинк, црвене, наранџасте и жуте.

- Ово је врло носива, весела, модерна и секси колекција која ће се, сигурна сам, дамама допасти -  казала је креаторка.

Након 25 година изузетног дизајнерског надахнућа, модна кућа “Carmen line” представила је нову колекцију прољеће - љето 2015. која је модерна, смјела, младалачка, лепршава, пословна и свечана.

Од дезена су заступљене пруге, туфне, цвјетни дезени и цолоур блоцкинг. Интензивне боје на најфинијим природним материјалима од којих су израђени модели “Carmen line” доносе дах прољећа. Како би и мушки дио публике сазнао шта је ин ове сезоне, побринули су се организатори модне ревије ексклузивног турског модног бренда за мушкарце “Jeordie's”. Из сезоне у сезону, овај модни бренд представља колекције у складу са свјетским трендовима одијевања.

Током друге вечери требало је да буду одржан  модне ревије Аиде Врабац-Трначевић из Хрватске, Андрее Видас, Маје  Кнез из Дервенте, Дајане Вуксан те побједника прошлосезонског такмичења за младе дизајнере “Perwoll new generation 2014. “ Марка Фехера из Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана