Бојана Стаменов смршала чак 45 килограма

телеграф
Foto: принтскрин

Пјевачица Бојана Стаменов која је годинама имала проблема са вишком килограма, промијенила је живот из коријена и за кратко вријеме смршала је чак 45 килограма.

Бојана важи за једну од пјевачица са најбољим гласовним могућностима на нашим просторима. Откако се појавила на јавној сцени она се борила са вишком килограма. Често је истицала да је хедониста, да ужива у храни и да не жели да држи дијете.

Она је сада поставила фотографију на свом Инстаграм профилу на којој се види колико се трансформисала.

Пјевачица иначе не воли да прича о свом приватном животу, а недавно је отворила душу и испричала како је успјела да смрша.

"Пошто је један свеопшти хајп око тога како сам смршала… хвала свима на комплимената, али да не би портали самоиницијативно писали о томе шта ја радим. Ево укратко, корона је, имам вишак слободног времена јер посла нема. Решила сам да се посветим себи. Водим рачуна шта клопам", започела је Стаменов на Инстаграму.

"Није се десио никакав специјални чаробни штапић ни хируршке процедуре. Добро сам, здрава сам, што и вама желим. Нисам на неком специјалном режиму исхране. Радим ово због себе, и сви треба да раде ствари због себе, не због других. Да не бих хеклала, штрикала, имам времена, па сам решила да смршам. Супер ми је. Верујте у процес, сви који нешто желе да раде, саветујем им да буду доследни", рекла је Бојана у видеу.

Бојана је, раније говорећи о својој новој фигури, истакла да се одрекла слаткиша и тијеста те да је увела свакодневне шетње.

"Наравно да сам избацила хлеб и слаткише, увела шетње, али има и свашта нешто поред тога", навела је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана