Бојана неповријеђена у несрећи

Глас Српске
Бојана неповријеђена у несрећи

Млада српска тенисерка Бојана Јовановски имала је саобраћајну несрећу у Сиднеју, али је, срећом, из ње изашла без икаквих повреда. Према ријечима директора турнира који се игра у том граду Крега Вотсона, до несреће је дошло када је једно возило прошло кроз црвено и ударило у аутомобил у којем су се налазили Бојана и њен тренер Aлен Стоун. Њих двоје су у том тренутку били на путу ка сиднејском аеродрому, а несрећа се десила око десет часова по локалном времену.

Вотсон је такође рекао да је полиција одмах дошла на мјесто несреће, али да нико од учесник није задобио никакве повреде. Јовановској је понуђена љекарска помоћ, али јој она није била потребна. Турнир у Сиднеју почео је у недјељу, али Јовановски није успјела да се пласира у главни жреб, пошто је поражена у посљедњем колу квалификација.

Занимљиво је да то није била прва несрећа у коју је било умијешано званично возило турнира. Прије двије године, на завршном турниру сезоне у Дохи, камион је ударио у аутомобил у којем се налазила Ким Клајстерс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана