Бојана ипак заједно са Владом Мандићем

Глас Српске
Бојана ипак заједно са Владом Мандићем

Иако обоје демантују да се уопште познају, манекенка Бојана Стојковић и рукометаш Влада Мандић, како преносе београдски медији, у петак вече затекли су се у истом клубу и цијело вече су размјењивали SMS, да би се касније наводно и нашли насамо!

Наиме, извор који се затекао на лицу мјеста рекао је да се манекенка прва појавила са својим пријатељицама у клубу "Магацин", у коме је те вечери пјевао Саша Ковачевић, а убрзо послије тога стигао је и Мандић, који се смјестио недалеко од супруге голмана ФК Партизана Владимира Стојковића.

- Скоро цело вече су се дописивали, а у једном тренутку су и нестали из видокруга присутних. Наравно, прво је отишла она до тоалета, а после неколико минута и рукометаш. Бојана је само неколико пута бацила поглед на Мандићев сто, док је он све време гледао у њу – рекао је очевидац.

- Тачно је да сам био у "Магацину", али Бојану нисам видео тамо. Aко вас баш занима, дописивао сам се са супругом цело вече - рекао је рукометаш док Бојана није одговарала на позиве и поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана