Богдан Богдановић слаб на познате дjевојке, ово су све његове љубави

Г.С.
Богдан Богдановић слаб на познате дjевојке, ово су све његове љубави

Богдан Богдановић апсолутни је херој актуелног Свjетског првенства у кошарци. Отрчао је право у историју, како је отприлике рекао коментатор у финишу драматичног меча у коме је репрезентација Србије побjедила Канаду и пласирала се у финале, гдjе чека екипу Њемачку.

Богдановић игра на позицији бека, а посљедњих сезона бриљира у НБА лиги гдје наступа за Атланту. У августу је прославио 31. рођендан. Рођен је у Београду, завршио је Електротехничку школу, а професионалну каријеру почео је у Партизану.

Од првог дана највећа подршка му је породица: отац Драган, мајка Ковиљка и сестра Бојана, која се својевремено са њим преселила у Америку како би му помогла да се лакше снађе.

Интересантан је и емотивни живот успјешног кошаркаша. Богданова прва велика љубав била је манекенка Ања Шкулетић, са којом се забављао годину дана.

Потом је помињана глумица Јована Стојиљковић, која је данас срећна поред колеге Горана Богдана.

Богдан је дуго био и са лијепом тенисерком Олгом Даниловић, али даљина и обостране обавезе учинили су своје.

Посљедња девојка са којом су га доводили у везу била је америчка манекенка и дизајнерка Британи Нета, која је на избору за мис државе Њу Џерзи била прва пратиља. Са њом се прошлог љета појавио на свадби Данила Галинарија у Италији и, према причи свједока, били су веома присни. Атрактивна Британи дипломирала је на Институту за моду, технички дизајн и историју умјетности, али на њеним друштвеним мрежама не постоји ниједна слика тренутно најпопуларнијег српског кошаркаша.

С обзиром на то да је увијек био мистериозан када је о интимном животу ријеч, нисмо сигурни да ли је Богдановић тренутно сингл или ће заинтересоване даме морати саме да се потруде да то сазнају, преноси hellomagazin.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана