Богати и славни, али њихови животи иза камере нису били срећни

Агенције
Богати и славни, али њихови животи иза камере нису били срећни

Велики број познатих личности отворено је говорило да њихови животи нису атрактивни и забавни као што се то публици чини.

Многе звијезде су јавно признале да су се дуго бориле са депресијом када су њихови животи или каријере кренуле низбрдо.

Кара Делавин

Кара Делавин је прошле године казала да је често имала суицидалне мисли.

"Била сам на ивици самоубиства. Нисам жељела више да живим. Мислила сам да сам потпуно сама. Схватила сам колико имам среће што имам дивну породицу и пријатеље, али то некада није битно. Добила сам на хиљаде порука од младих дјевојака које се боре са разним проблемима. Депресија није нешто чега се треба стидјети", казала је Делавин.

Ники Минаж

Реперка Ники Минаж је признала за "Козмо" да јој је било јако тешко да прихвати "не" и одбијање као одговор.

"Врата су се стално затварала испред мог носа. Имала сам утисак да ништа не радим. Имала сам утисак да сам у слијепој улици. У једном тренутку помислала сам ’Шта би се десило да се не пробудим? Какав ли је то осјећај? Да ли да се убијем?’", казала је реперка.

Џим Кери

Комичар и глумац Џим Кери је 2004. године за "Си-Би-Ес" казао да је био зависник о љековима за смирење јер је то био једини начин да смири депресију.

"Догађају се успони и падови. Онда одједном имате утисак да ништа нема смисла и да сте очајни. Смијете се на послу, живите добро, али ниво очаја је велики. Знате на шта мислим?", казао је глумац.

Винона Рајдер

Глумица Винона Рајдер је за "Пипл" мазазин испричала да је била јако депресивна са 19 година, послије раскида са глумцем Џонијем Депом.

"Стварно мислим да је то иронија, јер су многи мислили да имам све што се пожељети може. Није било разлога да будем депресивна све је било савршено, али у мени је све било изгубљено. Сјећам се тог осјећаја – не смијем да се жалим јер је све око мене добро. Понављала сам у себи – Ја сам срећна, ја сам срећна", казала је глумица.

Бред Пит

Глумац Бред Пит је објаснио да одлазак у Казабланку је био спас за његову депресију.

"Борио сам се са депресијом. Сваке ноћи сам молио себе да заспим. Гдје год бих отишао само сам желио да се вратим код куће и да се сакријем. Али тај осјећај нелагоде када одрастате и када имате секс за једну ноћ је ужасан. Морао сам да сазнам ко сам ја. Сада то видим као факултет, један семестар бавио сам се депресијом, слиједећи нечим другим итд", објаснио је глумац.

О депресији отворено су говорили и Кејти Пери, Мајли Сајрус, Кетрин Зита Џоунс, Џон Хем, Анђелина Џоли, Хали Бери и Ума Турман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана