Богата водитељка разбјеснила запослене: Смањила им плате без икакве најаве

ГС
Богата водитељка разбјеснила запослене: Смањила им плате без икакве најаве

Позната водитељка Елен Деџенерис због пандемије вируса корона свој шоу води из удобности свог дома, али њени запослени не крију незадовољство због недостатка комуникације и драстичног смањења зарада без претходне најаве.

Главни телевизијски тим емисије Елен Деџенерис чини око 30 људи, који више од мјесец дана нису добили никакву повратну информацију по питању плате и радног времена, изјавио је извор близак америчкој водитељки ексклузивно за магазин “Варајети”.

Њих је додатно разбјеснило то што је Елен усред пандемије вируса корона одлучила да ангажује страну технолошку компанију како би емисија могла несметано да се емитује из њеног дома у Калифорнији.

Два запослена која нису жељела да открију свој идентитет тврде да већ мјесец дана покушавају да добију информације о плати, те да су наилазили на штуре и непотпуне информације, а да новац још није стигао.

Шеф продукције им се обратио тек прошле недјеље са информацијом да им је плата смањена за чак 60 посто.

Четири основна члана посаде тренутно раде на удаљеној верзији емисије, додали су инсајдери, који сматрају да је овај третман потпуно у нескладу са свакодневном поруком коју водитељка шаље својој публици: “Будите племенити”.

Запослени Елен Деџенерис тврде да им је највише засметао мањак информација, али и чињеница да је други водитељ Џими Кимел уредно платио свој тим, не дозволивши да ситуација са вирусом корона утиче на њихову егзистенцију.

Елен Деџенерис води емисију у којој интервјуише познате звезде и једна је од најгледанијих у овом формату. Њено богатство се процењује на око 360 милиона долара.

(Б92)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана