Бодибилдерка престала да вjежба и тијело довела до савршенства

Агенције
Бодибилдерка престала да вjежба и тијело довела до савршенства

Сате и сате напорно је вјежбала у теретани. Извајала је своје тијело до савршенства. А онда се повукла и схватила шта њу заиста чини срећном.

Двадесетшестогодишња Џолин Никол Џоунс поставила је двије фотографије једну поред друге на Facebookу, а на којима се јасно види њена трансформација.


У њеном случају не ради се о трансформацији у вези са губитком килограма, већ сасвим супротно.

Она се дуго бавила бодибилдингом, али је у једном тренутку престала. Жељела је да покаже како на срећу не може да се стави никаква ознака.

"Била сам у потпуности контролисана од стране напорног режима и рада у теретани, малог броја килограма, носила сам протеинске шејкове у торбици, а сада у потпуности уживам у социјалном животу. Рекла бих да сам коначно пронашла саму себе и схватила да могу да имам више од једне страсти у животу, била то шетња у парку или уживање у пиву са пријатељима", написала је Никол.

Својим пријатељима објаснила је да је, док је напорно тренирала да би имала грађу бодибилдерке схватила да је трбушњаци не чине срећном.

"Увијек сам имала потребу да побољшавам своје тијело. Са друге стране, данас сам ишла на рафтинг са другарима и јела храну коју раније не бих ни погледала. Ваше тијело је дословно једина ствар која вас води кроз живот, а ваша вриједност и срећа се не мјере тиме колико можете да подигнете или колико ће вага показати. Сопствену вријједност сада мјерим оним људима којим сам окружена и осмијехом на мом лицу", завршила је дјевојка из Монтане.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана