Боби Кристину вjереник дрогирао, па онесвешћену потопио у кади

Агенције
Боби Кристину вjереник дрогирао, па онесвешћену потопио у кади

Тужба против партнера Боби Кристине Ника Гордона добила је нови епилог - он је оптужен за директно изазивање смрти ћеке Витни Хјустон.

Прва оптужница написана против Гордона допуњена је новом оптужбом по којој се он директно криви за смрт своје вjеренице. У наводима се тврди да је Боби Кристини дао смртоносни коктел лијекова, оставио је несвесну, а онда јој гурнуо главу испод површине гладне воде. Такође се наводи да је пар имао жустру расправу прије инцидента у којој је Ник назвао Кристину именима попут "кур*е" и "куч*е".

Боби Кристина је нађена онесвијешћена у кади у својој кући у Џорџији крајем јануара ове године и провела је шест мјесеци у вјештачкој коми након што је претрпела велика мождана оштећења. Она никад није повратила свијест, а дисала је на апаратима све до 27. јула ове године када је преминула.

Ник Гордон се већ суочава са тужбом тешком 10 милиона долара у којој је оптужен да је изазвао повреде које су опасне по живот и крађу новца са њеног банковног рачуна док је она била у коми.

Тај документ потврђује да је Боби нађена са отеклим устима и избијеним зубима, а иако није криминално гоњен, породица Боби Кристине му је забранила приступ. Он је био скоро као син Витни Хјустон, а касније је почео да се забавља са Боби. Након што је позната пјевачица преминула, њих двоје су почели да се ословљавају мужем и женом иако никада нису легално били у бркау.

Смрт Боби Кристине језиво подсјећа на смрт њене мајке 2012. године, а прошле недјеље она је сахрањена баш поред Витни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана