Боби Браун снима филм о Витни Хјустон

Агенције
Боби Браун снима филм о Витни Хјустон

ЊУЈОРК - Иако је потписао уговор о тајности те не смије да износи детаље из приватног живота своје бивше супруге Витни Хјустон, Боби Браун за то не мари и покушава на све могуће начине да заради на њеној смрти, преносе агенције.

Осим што поново покушава да издавачима ували књигу о свом животу са Витни коју је написао прије неколико година, Боби Браун је сад написао и филмски сценарио те је у потрази за филмским студиом вољним да ради на том филму! Да би још више зарадио и додатно повећао публицитет, Браун је предложио да се у филму појави и његова и Витнина деветнаестогодишња кћи Боби Кристина Браун.
Тешко да ће Кристина на ту идеју пристати, с обзиром на то да је недавно објављено да Витнина кћи не жели чак ни име које је повезује с оцем, те ће се умјесто Боби Кристина Браун одсад звати само Кристина Хјустон.
Брауну је у писању сценарија “Тхе Бад Боy оф Р&Б: Тхе Боббy Броњн Сторy” (“Злочести Р&Б дечко: Прича Бобија Брауна”) помогао Мајкл Пинкни. Прву верзију сценарија написали су још у новембру прошле године, али су сад, послије Витнине смрти 11. фебруара, морали измијенити крај приче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана