Боб Дилан публици строго забранио једну ствар на концертима

GS
Foto: X.com

Боб Дилан најавио је да креће на турнеју ове године, али је упозорио фанове да морају да се придржавају једног правила.

Легендарни музичар забранио је публици да користи телефоне за снимање или фотографисање догађаја. Свако снимање ће бити забрањено када 83-годишња пјевач изађе на бину за турнеју “Rough and Rowdy Ways” 2024. у Великој Британији.

Боб, који је сљедећи који ће добити биографски филм свог живота, имаће 10 наступа у новембру 2024, укључујући три ноћи у историјском Ројал Алберт Холу у Лондону.

Турнеја “Rough and Rowdy Ways” ће бити завршена на америчком тлу у септембру, а 4. октобра ће започети у Европи, тачније у Прагу.

Концерти су у партнерству са Yondr, компанијом која је специјализована за искуства без телефона. Према њиховој веб страници, публика мора да оставља телефоне у торбама по уласку у зоне у којима су уређаји забрањени.

Обожаваоци Боба Дилана ће имати своје телефоне све вријеме, али не могу да их извуку из торбе без додиривања тачке за откључавање док одлазе са “забрањене зоне”.

Организатори се надају да ће, укидањем могућности фанова да користе телефоне, концерти бити више “у складу са многим прошлим наступима”, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана