Блејк Лајвли покреће приватни бизнис

Aгенције
Блејк Лајвли покреће приватни бизнис

Звијезда популарне серије "Gossip girl" Блејк Лајвли одлучила је да покрене своју фирму. Глумица је открила и да је веома узбуђена због новог филма, чије ће снимање започети ове зиме.

Млада глумица отвара фирму, која неће имати никакве везе са глумом.

- То је нешто што ће изаћи у продају за неколико мјесеци и због чега сам врло узбуђена. Основни елемент је прича о томе како постићи организован живот. Не постоји ништа слично томе. Има много тога што бих вољела да радим, глума је само једна од тих страсти - открила је Блејк за "Вог".

Обожаваоци не треба да брину, јер Блејк нема намјеру да одустане од глуме.

- Много се тога промијенило у мом животу у посљедњих годину. Удала сам се, престала да снимам "Gossip girl" послије пуних шест година, узела сам прву краћу паузу од свега, покренула овај посао... Желим да радим ствари које до сада нисам имала прилику да радим - каже глумица.

Блејкова је открила и како је врло узбуђена због новог филма, чије ће снимање започети ове зиме.

- Мој лик ће вам испричати причу кроз различита временска раздобља и то кроз моду. Филм није о моди, али је она изузетно важан дио мог лика и њене приче - каже Блејкова.

Глумица која је рођена 25. августа 1987. у Лос Анђелесу славу је стекла захваљујући улози Серене ван дер Вудсен у ТВ серији "Gossip girl".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана