Бившу дјевојку Новака Ђоковића данас прати два милиона људи, погледајте чиме се бави

GS
Foto: Instagram

Бивша дјевојка Новака Ђоковића сада је ДЈ и стиже на Крк, а ријеч је о Лидији Поповић која наступа под умјетничким именом Лејди Ли.

Наступиће на Си Денсу ин Ексиле у Малинској.

Лидија је протеклих година привлачила велику пажњу широм регије. Називали су је “српском Џеј Ло”, а 2003. године се писало да је као 15-годишњакиња снимљена у једном ноћном клубу са њемачким фудбалским репрезентативцем Лотар Матеусом.

Међутим највише пажње привукла је њена наводна веза са Новаком Ђоковићем.

Љубав је наводно трајала веома кратко и догодила се у тинејџерском раздобљу, прије него што је Новак упознао садашњу супругу Јелену, преноси Аваз.

– Новак је предиван у сваком смислу те ријечи. То што смо ми имали остаје у далекој прошлости, а ја о њему имам само ријечи хвале. Нама су се путеви разишли, у томе нема ништа лоше, а данас се не чујемо. Сватко има своју каријеру, нон-стоп смо на ногама, али се свакако радо сјетим тог периода, волим памтити лијепе ствари – рекла је једном Лидија за медије.

 Ноле је у вријеме наше везе увијек био пажљив и насмијан. Сада носи велики терет на леђима као славан мушкарац у свијету спорта. И, не, није био папучар. Био је друштвен и џентлменски настројен дечко, таквог га се барем ја сјећам – додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана